www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Registrul naţional de diabet zaharat - In atentia unităţilor care derulează Programul naţional de diabet zaharat si a medicilor de specialitate cu responsabilitati in cadrul acestuia

Registrul naţional de diabet zaharat - In atentia unităţilor care derulează Programul naţional de diabet zaharat si a medicilor de specialitate cu responsabilitati in cadrul acestuia

Începând cu data de 1 iulie 2011, medicii de specialitate care îşi desfăşoară activitatea în cadrul unităţilor care derulează Programul naţional de diabet zaharat sunt obligaţi să raporteze datele în Registrul naţional de diabet zaharat, în condiţiile Ordinului ministrului sănătății nr. 1014 din 20 iunie 2011, privind înfiinţarea şi funcţionarea Registrului naţional de diabet zaharat și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Pentru înregistrarea şi validarea unităţilor şi medicilor specialişti în Registrul naţional de diabet zaharat, vă rugăm sa completaţi formularele intocmite conform modelelor pe care le puteti descărca din secțiunea  Informații utile Registrul National de Diabet Zaharat şi să le transmiteţi (semnate şi ştampilate) la fax numărul : 021.311.29.98.

Menţionăm că pentru validarea medicilor este necesară înregistrarea prealabilă a unităţii sanitare în cadrul căreia aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Vă rugăm să accesați secțiunea  Informații utile Registrul National de Diabet Zaharat pentru informații suplimentare.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.