www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni

PRIMARIAT 19 iunie 2024

Ministerul Sănătății  organizează în perioada 19 iunie-19 iulie 2024, sesiune de examen pentru obținerea gradului de medic, medic stomatolog, respectiv farmacist primar, pentru medicii, medicii stomatologi și farmaciștii specialiști care au exercitat profesia în specialitate până la data de 31 ianuarie 2025, de minimum 5 ani, efectuată cu normă întreagă, în  specialitatea pentru care doresc să obțină gradul profesional.

Examenele se vor desfășura în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Arad, Brașov și Galați.

Procedura de înscriere:

  1. Candidații vor depune sau transmite prin servicii poștale sau de curierat dosarele pentru înscrierea la acest examen Direcțiilor  de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București în perioada 17-30 mai 2024, inclusiv.
  2. Pentru ministerele cu rețea medicală proprie, dosarele candidaților vor fi depuse sau transmise tot prin servicii poștale sau de curierat, direcțiilor medicale ale ministerelor cu rețea sanitară proprie,  în perioada 17-30 mai 2024, inclusiv.
  3. Dosarele candidaților cu funcții didactice, ale angajaților cu funcții în cercetarea științifică  medicală, ale candidaților cu activitate prestată în afara României, sau pentru recunoașterea/completarea activității prin efectuarea studiilor doctorale, vor depune sau transmite prin servicii poștale sau de curierat, în perioada 17-30 mai 2024, inclusiv, pe adresa Ministerului Sănătății, Direcția Politici de Resurse Umane în Sănătate,  B-dul. N. Bălcescu nr. 17-19, sector 1, București, cod: 010024.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.