www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Asigurarea serviciilor medicale în zilele de 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 decembrie – Ziua Națională a României

Asigurarea serviciilor medicale în zilele de 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 decembrie – Ziua Națională a României

Având în vedere minivacanța care urmează, aducem la cunoștința populației următoarele informații:

  • Toate unitățile sanitare publice cu paturi din județul Neamț asigură pe această perioadă continuitatea asistenței medicale precum și asistenta medicală de urgență atât prin liniile de gardă cât și prin compartimentele primiri urgențe.
  • Accesul aparținătorilor în unitățile sanitare va fi permis cu respectarea prevederilor legale în vigoare reglementate prin Ordinul ministrului sănătății nr. 3670/2022, privind stabilirea programului de vizite în unitățile sanitare publice.
  • Continuitatea asistenței medicale primare la nivelul județului Neamț este asigurată și prin centrele de permanență existente în județ și care funcționează în sistem de gardă. Lista centrelor de permanență poate fi accesată la următorul link: http://www.sant.ro/informatii-utile/unitati-sanitare/centre-de-permanenta/centre-de-permanenta-judetul-neamt-1-1-2023.
  • Farmaciile de gardă, cu program nonstop, din județul Neamț sunt:
    • ROPHARMA 13 - Piatra Neamț, str. B-dul. Decebal, nr. 14, bl. P10, tel. 0233211234,
    • ROPHARMA 32 - Roman, str. Roman Mușat, nr. 21, tel. 0233742454.
  • Program de lucru al farmaciilor aflate în relație contractuală cu CAS Neamț poate fi consultat la următorul link: http://www.casan.ro/casnt/post/type/local/5911-orar-farmacii-30-11-2023-01-12-2023.html.
  • În cazul situațiilor de urgențe medicale, recomandăm populației să apeleze numărul unic de urgență 112.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.