www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Comunicate de presă COMUNICAT DE PRESĂ - Conferința „PREVENȚIE, COMUNICARE, MALPRAXIS ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ” ediția a II-a, Piatra Neamț, 24-25 noiembrie 2023

COMUNICAT DE PRESĂ - Conferința „PREVENȚIE, COMUNICARE, MALPRAXIS ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ” ediția a II-a, Piatra Neamț, 24-25 noiembrie 2023

Compartimentul de Evaluarea și Promovarea Sănătății din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț, în parteneriat cu O.A.M.G.M.A.M.R. – Filiala Neamț și C.M.R. – Filiala Neamț, organizează la Piatra Neamț, în perioada 24-25 noiembrie 2023, conferința cu tema: „PREVENȚIE, COMUNICARE, MALPRAXIS ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ”.

Deschiderea lucrărilor va avea loc în data de 24 noiembrie 2023, ora 8.30, la sala de conferințe a CENTRAL PLAZA HOTEL din Piatra Neamț.

Programul conferinței va fi afișat pe pagina de facebook a Compartimentului de Evaluarea și Promovarea Sănătății – „Promovarea Sănătății DSP Neamț”.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.